Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjeliv

Ofelia, Evangeline,
April, på utsträckta
fält- o utslagna gårdar
plockar guld, skördar
himmelens ära!

Ni är morgondagens
visionärer- brinnande
revolutionärer, sensibla
poeter, levnadskonstnärer
stöpta i varsin kallelse,
här att sprida ljuset!

Jag väntar- och
förbereder livet
åt er först.
Här nere är det allt kallt,
en kyla ni aldrig
känt er vid!

Men ni kommer att vandra
ner till världen längs himmelens
murar- med era änglar hand
i hand.

Jag ska värma era bäddar,
vädra rummen-
och vänta på er mor att
återvända ..




Övriga genrer av Samuel_
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-29 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel_
Samuel_