Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonsol


Morgonsolens strålar värmer

Sista dagen i april

Balkongen badar i solljuset

En duva flyger förbi

En fluga värmer sig på väggen

Så skönt med vårsol




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-30 07:46



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härliga vårsol
så välbehövlig
2016-04-30

  Solstrale VIP
Underbara vårsol! :)
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle