Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräls oss, Herre!

Vi är alla vrak-
sanningssökare!
på drift genom
världshaven-
fattiga på nåd!
utsvultna!
O vi driver i cirklar,
(låter oss driva!)- utan
frälsning i sikte!

Mot rispande klippor-
vi vilar tungsint,
svär! suckar! för klagan!
--- väller - spyr ut-
minsta droppe djävulen
själv’ hällt i våra lemmar!
sårbara kroppar!




Övriga genrer av Samuel_
Läst 173 gånger
Publicerad 2016-05-04 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel_
Samuel_