Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I allt

.

Ditt liv fick inte minutrubbas på något vis
och med straff försökte du lära din dotter

effektivitet




Fri vers av Mejja
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-05-05 01:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Starkt!I några få ord har du fångat mycket smärta och sorg...
2006-05-08

  karenina VIP
dessa få rader är så talande.. någon med ett enormt (sjukligt) kontrollbehov straffar sin egen dotter för att kunna bemästra sin egen situation. gör så ont att läsa och väcker både ilska och vrede.
2006-05-08

  rebecca d VIP
den totala själviskheten............
2006-05-05

    Agneta
uch... hemskt... och skrämmande vanligt....
2006-05-05

  mjuk
Kontrollbehov, makt!!!!!! Sorgligt.......
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Mejja