Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ordnar sig alltid

Det ordnar sig nog
Jag fixar det där ska ni se
Och det i tid också
Det är vad man lovar och intalar sig själv i alla fall
Sen om det ändå skiter sig blir den som man har
lovat allt det där riktigt sned
Slut på det roliga
Ingen lugn och ro
Ingen fred
Det är då som man inte längre vill vara med
Så man håller sig undan bara för det
Skäms över sina brutna och tomma löften efter att
bara ha skjutit ifrån höften
Gör då allt i sin makt för att ställa allt till rätta
så att man kan lägga allt det där bakom sig
Låta det få bli passe´…

Det ordnar sig alltid!

Ken Cassel
8/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-08 06:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Om man ser positivt på livet, så kanske bakslagen inte känns så hårda...
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel