Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita vingar - förödande lycka

Hon flyger över stjärnklar natthimmel
genom lysande blinkade stjärnor

Fångad i ett nät av vita diamanter
i brinnande mörker hon hopplöst viskar

När ett hjärta blir överfullt
hon blir tagen av universums oändlighet



Trasslad i det vackra




Fri vers av sara-alice
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-05 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart