Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild fotad av mig Mr_Solstråle


Vingar



Med utsträckta vingar

glider du genom luften

vinden lyfter dina vingar

sjunger genom dina vingpennor

vingslag för vingslag

genom luften du glider

din sång genom vinden seglar




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 19:16



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fint fångat
2016-05-10

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2016-05-09

  Solstrale VIP
Fint!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle