Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
100 ord poesiprosa. purple prose ish


Skymningen är en siluett jag är van att dela kudde med.

Skymningen är en siluett jag är van att dela kudde med. Kanske är det därför den känns så nostalgiskt när den drabbar en. Med dess vindar, som rör håret på människor som längtar bort och till andra. Som får de barfota barnen att springa, så deras steg virvlar upp de trendiga körsbärsträdens bladformade tårar från asfalten längst Storgatan. De virvla runt huvudet på de som fortfarande vet vad närhet och längtan betyder. De börjar likna tankar precis innan de faller. Just när de rör sig bortom sin, så att säga, rent lexikala förklaring.
Brukar stänga mina ögon innan de landar.




Prosa (100-ordare) av Anders Johan Borgström
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-12 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström