Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens boning

Varsamt så flyger den vinden som bär på det
enda av vingslag som örnen lämnar en doft som
är av vindens kraft given i den stilla och så av
varsamt menad av den shaman som ser i det enda
och varligt frambärande i ett enda och av livet gett

Sådan är det att intet är så av ett ord som far över
den stora skogen som har all trädens kraft att det
viner så fint ett ljud som är då den verklige shaman
ser att finna det som är att återge och även återfunna
ett enda som är var finns alla liv som bär örnäggen

Sedan växer det som är att det viner ett klart stråk av
dem som är att vara av det heliga förbundet då den
finaste shaman ser att på nytt så kommer flera att ge
det som återgives och föryngras i det som kom och som
gick men kommo åter i ett enda andetag som är solens kraft

Förstå och inse att det är ett sant budskap som är att vara
en sådan stilbildande som är den shaman som vet och ser
igenom alla skikt som är i den stora urskog som har alla
liv i sig och som även värker fram det som är i stillnad
gett i och utanför alla dess trädens eko

Bredvid och i famnen finns det så mycket som är då den
varligaste shaman ser att finna stillhetens ro när som det
sakta försvinner in i skuggan bakom alla dessa kullar som
finns och är ett enda sant begrepp som kommer som går men
ingen vet att det då återkommer i alla dessa stora tankebanor

Bortom är nära när den klokaste av alla är den kvinna som är
en shaman som ser att allt är så varligt lagt i den kruka som är
fylld av vatttnet från den klaraste sjö där allt är att finna i det
som är föda åt alla som vill mättnad känna och se att den båt
som bär iväg till landet som har stranden som är vikt åt allt levande

Skogens djurliv är endast givet ett sådant stilla liv där allt växlar
från det är att finnas i ett enda andetag som är det stora och även
det största av allting i det som den ärligaste shaman menar och
tror att djuren som finns skall ge så mycket att överlevnad när
endast det som är sanningen i det sannaste som bär korset inom sig




Fri vers (Fri form) av Eila
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eila
Eila