Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjliga

Du,
jag ska säga dig en sak
du är inte mycket att ha
hur mycket mascara måste jag ha
hur korta kjolar måste jag ha på mig
hur urringad tröja måste jag ha
hur högklackade skor måste jag gå i
för att du ska se mig,
lägga märke till mig?
nej, just det
du märker ingenting
ser ingenting
du är omöjlig
precis som jag




Fri vers av Missi VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-05-05 21:22



Bookmark and Share


    rune
om det är så piffa upp dig!!
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon