Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild fotad av mig Lennarth lindbom


En morgon



Svarta siluetter

Kastar långa skuggor

På slussens kullerstensgator

Måsarnas sång från stadsgårdskajen

Ekar mellan husen på söder

En ensam fiskare börjar sin dag

Med en stor fångst , en stor kopp kaffe

Kastar sedan ut metreven

Ingen fisk han får idag heller ännu .

Solen kastar långa svarta skuggor

Genom söders gränder

Godmorgon säger alla man möter

Godmorgon tillbaka man säger ...
Med ett trött leende på läpparna




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-14 19:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fin läsning och bra skrivet! :)
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle