Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rider på mina höga hästar

Hoppar över stora stenar och långa hinder
Låter inget annat än vinden gå mig förbi då den lätt smeker
mina båda kinder där jag flyger fram
över sjö och strand
Det här är ju mina hemtrakter som jag känner till lika väl
som min högra hand
Känner till varenda sten, träd och buske i detta stora land
nu när jag har bråttom att komma ner till hamn
för att rädda den förlorade sonen Sam
Han som har blivit helt lurad på ett slavkontrakt på ett
stort fartyg som alldeles strax kommer att lämna hamn
för att sedan bara försvinna i fjärran
Och det kan jag ju inte bara tillåta då jag kanske aldrig mer
får se han
Får se han min kära blodsbroder brosan…

Rider på mina höga hästar!

Ken Cassel
16/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel