Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O

andas in med kraft

släpp ut till 

avslappningens rike

 

andas in djupt

släpp efter

känn bara känn

utan tankar

hur friden sakta

sakta smyger sig in

 

in i minsta hjärncell

rustad med ett försvar

för ett helt land

det vill säga din kropp

 

lugnet tar den till 

helt andra vidder 

flygande i tanken

eller simmande i

ett stort hav

som utstrålar godhet

 

där känner jag

att jag hör hemma

i vattnets element

där kroppen tar över

kan inte låta bli

att flyta på rygg

där tid inte existerar




Fri vers av Kim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-18 11:34



Bookmark and Share


  Kim VIP
Det var väl ungefär så jag upplevde kursen i frigörande andning tror jag!
2016-06-09

  Ljusletaren VIP
Flytande vackert/ kram
2016-05-20

  Ninananonia VIP
Så vacker.. Jag bokmärker H20
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP