Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta skådespel!


Detta skådespel!

Denna satans teater!

Det målade det groteska som förför och slinter.

Förvrängt och kränkt.

Det gapande tomma som vill fyllas

med jag vet inte vad.


Med korn av sanning som växer i mitt huvud.

Intar min själ

som viskar :

- Tro inte på allt. Sålla! Det är ändå inte du.
Bara fragment och skärvor som gäckar dig.

-Var finns sanningen i allt detta säger jag uppgivet.

-Inom dig svarar själen, endast inom dig finns spegeln.

Väntande.




Liza Björkdotter(c)








Fri vers av Liza Björkdotter
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-18 15:48



Bookmark and Share


  mike irow
kloka poetiska verser...
guld skimmrar där din själ viskar...
bokmärker
2016-05-19

  Peter G VIP
Så skönt sväng i den här, en röst som tar sig ton och bryter fram högt och klart och ger texten liv!

Fint!
2016-05-19

  Ninananonia VIP
Visdom... inom..
2016-05-18

  Bengt H VIP
Säkert en sund tanke.
2016-05-18

  rondell
Är svårt ibland ?.
Men
Lyssna till ditt hjärta!!!
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Liza Björkdotter
Liza Björkdotter