Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje sekund



Varje sekund

varje minut

varje timma

hon i mina tankar är

hon som stulit mitt hjärta

hon som är mig kär

hon som får mig att le varje morgon jag vaknar

hon som jag längtar till

varje sekund

varje minut

varje timma

vi är ifrån varandra .




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-19 19:23



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina ord
får mig att
bli ännu mer kär
i min sambo
du och min fina vän
ni passar så bra ihop
2016-05-19

  Solstrale VIP
Varje minut berörs jag av att du finns hos mig! :)
2016-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle