Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket gissel klockan är

Satans uppfinning vill jag nästan påstå
För ständigt ska man passa tider hit och dit
En masssa besvär då man helst inte vill gå
men måste göra det ändå
Så vilket gissel klockan är
Att behöva gå upp riktigt tidigt fem dagar i veckan
är oliderligt för att ta sig till sitt jobb
där det väntar en massa slit
Vilket inte alltid är någon större Hit då man är
riktigt trött på morgonen
Vilket ni ändå kanske kan förstå
Vi hade en liten fest här hemma igår
Men fortsätt du klockan och tiden att gissla på
Ja, gör det ni är bäst på
Stressa upp oss stora människor tylika de små
för att hinna med allt det som ska göras på en dag
Få oss alla att må så dåligt så…

Klockan är ett gissel!

Ken Cassel
22/5-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-22 03:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så kan man allt känna ibland...:-)
2016-05-25

  Sofhia Wirström
Rolig och finurlig dikt
2016-05-22

  Peter Olausson VIP
Den får du stänga av så tiden står stilla!
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel