Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edges in your mind

Edges of lovelyness
Edges of harmony
Edges of happiness

Edges of Everything

Sharp edges
Edges and corners

Cutting through memories
like hot knife through butter

Edges of lovelyness
Edges of harmony
Edges of happiness

Edges of Everything

Sharp edges
Edges and corners

Haunting your memories
Hoping for it all to get better









Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 08:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Like a real blues.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson