Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TillÄgnad Herr Blixt*


Allt Som aldrig Blev Sagt,

Jag samlar på sommarkänslor
Precis så som du
Brukar plocka strängarna
På din gitare

Dom nuddar nästan lika hårt,
Som dem orden
Du omedvetet lägger i min mun
När du smeker dina toner
Och visar världen
Hur man älskar med musik.




Fri vers av sara,
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-05-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara,