Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag idag ;)


Frukost på sängen

Paket så fina

Morgonrockar 2

Härlig födelsedagsmorgon

Min dag idag det är

Grattis hälsningar

Haglar in

Jag e så glad

För en underbar flickvän jag har




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-27 10:53



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
Fina rader om lycka
och kärlek
2016-05-27

  Solstrale VIP
Det är du värd! Kärleken!
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle