Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fett tungt att vara överviktig

Den tunga övre vikten
Är viktigt på riktigt

Vikten kommer av trycket
Uppifrån och ner

Det är fett tungt att vara överviktig
Viktig på ett fett tungt vis

Trycket och vikten
Ger tyngd bakom orden

De viktiga orden
Som väger tungt




Fri vers av Machete Man
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-05-29 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man