Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

När vi ges tiden att skapa
När vi ges tiden att återskapa

Det är den tiden som vi räknar

Tiden vi flyter med
Tiden då vi är

Den tiden är självklar

Den tiden är självklart här

Tiden "flyger" heter det
Tiden står still

Tiden är självklar

Tiden hit intill är klar
Tiden är självklar




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson