Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder från vårfesten

Mina bilder från vårfesten den 6:e maj: http://swede.kicks-ass.org/poeter_img/mosebacke-2006/




Övriga genrer av zaphod
Läst 620 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-07 14:12



Bookmark and Share


  Osram
Ja det var en rolig fest! Jag var där. Tack för att du delar med dig av dina bilder.
2006-07-21

    n.
så du är mannen som tagit dessa bilder. trevligt trevligt!! det tackar man för!
2006-07-16

  Annmargreta
Det ska bli kul att se , en otroligt fin träff!
2006-05-25

  Isla Estrecho
Allriiight! Fina bilder!!
2006-05-17

  sol
japp!!! snyggt verkligen..
fina bilder!
tack!

lev väl...
:)
.
2006-05-08

  madinsane
underbara bilder! :)
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

zaphod
zaphod