Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn

Ett barn föddes och dog
Vem bryr sig om dem
Till vilken nytta
Ett barn som slapp
Krig och förtryck
Hat och grymhet
Om de visste och förstod
Vad hade de valt
Döden?
Eller ett liv utan framtid?




Fri vers (Fri form) av Dennis Axelsson
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-04 17:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stark och svårt, du skriver om det så metaforen når alla sinnen!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Axelsson
Dennis Axelsson