Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten storhetssång

 

Liten fågel sitter på liten gren.

Sjunger med stor röst så len.

Ur förtvivlans botten stiger den upp.

Gråten höjer sig sakta porlande och ohämmat,
likt champagnens bubblor,
upp från hjärtats djup.

Det går ej att hejda den renande gråten.

Tårflödet är ett faktum.

Sången ändrar karaktär
till en mogen blues med sfär.

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2016-06-08 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP