Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsången

 

Världen skälver av kraften,

i den spirande sången som bidar i jorden.

Det snövita täcket värmer utbudet.

Lyft på lagren som skyddar det dolda.

En skatt värd mer än pengar du finner.

Är du mogen att mottaga denna rikedom?

Har du visdom att handskas med den?

Vem har klokhet att avgöra det?




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-09 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP