Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Press play...


väckarklocke-Hitleriet


onsdag mfl dagnamn

avskaffas samt

oktober och allt

sådant likt 4de i 6e å dyl.

emedan

det skadar mer än

understödjer.

om sedan

väckarklocke-Hitleriet

dog ut och vi hade

vår tid och vårt rum

till lugn och nytta

kunde fler lita till

sin intuition uppemot

faktavärdet.

en GOD uppskattning

bär mer nytta än

vilket över tid

falnande fakta som helst.

intuitivt känner vi sanningen.




Fri vers (Fri form) av jimrsbjorklund
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-10 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimrsbjorklund
jimrsbjorklund