Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropa högt så jag hör

tror jag drunkar snart

i allt damm o grus

på golvet eller i

elkontaktssaken

vid mina fötter

här där jag sitter

och skriver

ropar ut

eller åtminstone

försöker kolla

om det finns

fler än mig

på denna molniga

jord som måste

ha näring för att

producera något

som är ätbart

innan jag ramlat

av den hårda

pallen jag sitter på

vad är det som

är mest värt

att leva för

självklart är det

mänskliga möten

psykisk och fysisk

närhet och rörelse

på vilket sätt det än

presenterar sig

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-13 11:22



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Du har verkligen en otrolig förmåga att beskriva känslor så att man förstår precis vad du känner och tänker!

2016-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP