Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en fara?

Samtidigt som man provsignalerar

fara och faran över i p1

varnar man för den farliga

växten jätteloka

Och här sitter jag

och längtar efter vingar

att flyga till en ljus

och tyst plats helt

utan stoppskyltar

men vibrerande ljus

som helar oss alla




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-13 14:58



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Absolut sant ... fara och fara.
Till och med du vill fara till en tyst och skön plats *ler* Stäng ned ljuden och tänk dig bort och njut/ kram
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP