Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nya barnen


Strax före milleniumskiftet började det på olika håll i världen att födas barn med egenskapen att medvetet kunna vistas i drömmarna hos personer de tycker om.
De här barnen har förmågan att sända tankar via sms och Internet - utan några som helst elektroniska hjälpmedel. De utnyttjar helt enkelt den förbisedda och outforskade kraftpontential som alstras i våra hjärnor då vi drömmer. De föds med denna insikt och kunskap. Det är ett arv de har med sig från andra världar.
Vi vet fortfarande ingenting om detta, men en astronomiprofessor kom på nittiotalet med något fundamentalt. Han lade fram en teori om att däggdjurs vakentillstånd skulle kunna vara jämförbart med det mänskliga drömtillståndet. När däggdjur är vakna, så registrerar de intensiva sinnesbilder men de är bundna vid själva händelsen; de kan inte separera sig själva från den. De är ett med den.
De nya barnen vet vad det här betyder - och de är villiga att lära oss. Om vi låter dem...




Övriga genrer av Anders P H
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-08 02:24



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Mycket intressant! Och jag antar att de på samma vis finns nåt som vi människor inte kan separera oss ifrån... och vems verkliga liv är som djurets dröm?
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P H
Anders P H