Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart blir det som du vill

Väntan är vacker
Vackrare än det passerade
En mjuk längtan
Bättre än ett kantigt minne

Snart blir det som du vill

Det som kommer
Kan du forma
Precis som du vill
I tanken uppstår det önskade

Snart blir det som du vill

Som ett litet barns
Bild av julafton
Eller en vuxen persons
Tysta viskning om framtid

Snart blir det som du vill




Fri vers av Machete Man
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-20 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man