Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns jag

Jag har ingen ryggrad kvar
För den har smält bort
I dina minnen
Bland våra tungor

Bland mina celluliter
Och ihopklistrade lår
Finns det vackraste du vet
Slickad och neddrogad
Ser du på mig

Bland tappade tänder
Och avklippta hårtesar
Och kladdiga läppstift
Finns jag

Där finns jag nog

Finns jag?




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-21 01:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bland tungor bör du leva
vart annars skulle du va?
2016-08-04

  Robin V
Starkt!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP