Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen i ljuset

det finns stunder

då det känns som att

kroppen förbereder sig

på att gå över 

till den andra sidan

 

då kroppen blir lätt

själen flyger fram

mot ett ljus

som lyser bländande

starkt men också

kärleksfullt

självklart så känns det

som något vi alltid

burit inom oss

alltid känt en stark

längtan att åter

vända hemåt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-21 11:41



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.
2016-06-22

  Ida-Marianne
Vackra tankar!
2016-06-22

  H.C.B
så himla bra luft
2016-06-21

    ej medlem längre
Fin text!
2016-06-21

  överlevaren VIP
Fridfull och vackert ordat!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP