Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot taget av mig Lennarth Lindbom


Vingar så sköra ...

 

Pollen samlande 

flyger du förbi 

en gång 

två gånger 

ja kanske även flera gånger 

blommor i alla dess färger 

dig lockar 

pollen så gul 

från en blomma så röd 

Röd som kärleken 

dig lockar 

vingar så spröda 

genomskinliga dom är 

tar dig från blomma till blomma 

en solig sommardag 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-21 20:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fiiiiiiiiiiint! :) mycket fiiiiiiiiiiiiint!
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle