Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon visste hur hon skulle göra

för att Crille förföra
Inte så svårt
Vilka knappar hon skulle trycka på för att få dit honom
dit hon ville
Till bingen
Lätt som en plätt
För hon hade spanat in honom en längre tid nu
och tyckte att han var en så cool och sexig kille
Vältränad med rutor på magen
Hot Hot Hot
Så i och med att hon hade planerat allt ifrån början
till slut tyckte hon nu att hon var så himla
otroligt smart
Ett geni
Ett riktigt snille
En smart brud i lyxförpackning som nu hade
fått dille på en kille
För Crille skulle hon allt ha
Och om han nu skötte sina kort rätt ikväll så skulle han få
doppa med sin pille- snopp långt in på den sena timme
Det lovade hon sig själv
För kul skulle hon i alla fall ha med honom...

Hon visste hur hon skulle göra!

Ken Cassel
30/6-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-06-30 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel