Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgens nöjen?

den starka soppan

fick mig att för en gångs skull

sluka ölen med stora klunkar

 

det resulterade i att 

jag kände mig lite svajig

en kort stund, med

minskat synfält typ

 

så kan det gå för dem

som alltid tar tid på sig

att inta mat och dryck

kroppen totalt ovan

vid snabba ryck

sen tidig ålder

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du får sluta supa. inte nyttigt med starköl. drick svagdricka istället. och käkas hälsokost.
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP