Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forskning hit och dit

På en dator kan man

förstärka de vitala delarna

sätta in mer minne

snabba på webbläsaren

men vad kan vi göra

med våra hjärnor

när de tydligt börjar

gå in i dvala och sackar efter

 

Tyvärr finns inte botemedel

i pillerform ännu för precis

alla diagnoser vi kan få

gratis på posten

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-04 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP