Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du ditt namn

Står du där borta
Och jag ropar ditt namn
Först försiktigt
Sedan allt högre

Står du för ditt namn
Det som jag kallar dig
Det som andra ropar
Det som du drömmer




Fri vers av Machete Man
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-06 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man