Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp inte alla förhoppningar

det kändes som om

jag inte fanns

inte existerade

någonstans

 

tog ett glas vin

dagen hade varit

solig och lovande

och så dansade vi

katterna och jag

 

de såg väldigt 

befriade ut

och även jag

kände att det kanske

inte är över ännu

allt det som

kallas för liv

 

så jag hoppas

få energi i morgon

och karta i huvudet

så att jag kan våga

köra bilen och även

hitta till landet

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-06 21:07



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

strålande härlig text
2016-07-12

  Lars Hedlin
Låt hoppet leva.....
2016-07-11

  Jaseph
God text som rakt på sak beskriver hur hoppet återvänder. Gillar form och uttryck.
2016-07-08

  Ida-Marianne
Bra! Ge aldrig upp! Kan du inte få med dig någon som kan hjälpa till med att hitta vägen?
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP