Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delirium idag(att ropa på stadion)

naiva kliv mot liv
hiv och kiv sylta bär med pär
sene sene sene gal
ropa på måne titttut tittut
pip pip pipett pappkartong




Fri vers av Mats-Apa
Läst 514 gånger
Publicerad 2004-09-20 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats-Apa