Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterblek bitterlek

En hand så tung av börda full
bär på rosen med säck
full av onda drömmars gull
snart är dagen väck

Leken bar en lekfullhet
men alldeles för tung
vissa lekar passar ej
när man är för ung

Rosor tror på taggar och grått
även om blomman är röd
ristar på barn som för nära gått
och Törnrosa hon ligger död




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-27 22:45



Bookmark and Share


  aol
Berörande fint skaldat,
2016-08-05

    ej medlem längre
Konstnärligt och spännande :)
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande