Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hitta rätt i livet efter skilsmässa


Min tid kommer

Prova en dag i mina skor
Det är inte så lätt som du tror.
Att låtsas glömma det som var
Att ständigt påminnas om det du har,
en hel familj, det är ju det jag vill!
Men det är för tidigt!

Jag kämpar med min dag
förväntas va stark o tyst o glad!
Jag ska handla rätt o ta hänsyn till allas väl,
även då andra trampar på min själ.
Omgivningen menar att smärtan borde va över,
va tacksam för det du har, och uttryck inte det du behöver.
Känn inte efter, lägg ner,
om detta pratar vi inte mer!

Prova en dag i mina skor
Det är inte så lätt som du tror.
Jag slits mellan förnuft o känsla,
en del av mej vill bara framåt o inte tänka!
Förnuftet säger: Ge det tid!
Känslan skriker: Var är mitt liv?
Vill bara känna glädje o ro
med mina kära,
Och under tiden njuta och även lära:
Att var sak har sin tid!




Fri vers av KeB
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-08-03 08:08



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
känner igen mig i dina ord.
En dag i dina skor vore säkert lärorikt, dock avstår jag gärna.
Har mina egna att konka på... ;)
2016-08-04

  Slanggurkans dotter
Kriget mellan hjärta och hjärna. Som du skriver:
Förnuftet säger:Ge det tid
Känslan säger:var är mitt liv.
Du satte ord på det jag ofta tänker, tack!
2016-08-03

    samole
Vad bra du skriver.
2016-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra text att läsa och begrunda!
Det är tyvärr många som inte förstår att smärtan inte har någon tidtabell.
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

KeB