Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skriven på landet i juli)


så tragiskt och sorgligt

Alla de fina orden

börjar tappa sin kraft

framstår mer som en shimär

 

Allt är förgänglighet

resten tomma lockrop

för en flock bortsprungna får

 

Famnen ropar tomt

i ett gammalt övervintrat eko

som levde ett liv en gång

 

Men minnet är tappat

smärtan förmörkar allt

i en iver att vara till lags

 

Fast vem det egentligen gynnar

är raderat och försvunnet

likt total solförmörkelse

 

Det är då som döden

äntligen lyser av befrielse

från allt meningslöst lidande




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-04 17:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skriker hjälp jag är människa ord för ord i din människa! Och du får vara mänsklig med allt vad det innebär at allt det rymmer av liv och lust att ta det i din famn till dig så som det är! Älska stunden... Din text är stark som du!
2016-10-06

  aol
Så smärttungt starkt berörande skaldat här.
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP