Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)

När så de äntligen möts i en eufori av känslor
då öppnas alla sinnen och en vällust känns
De är så nätta så ljuvliga
men ändå så nästan det bränns




Hungrigt försiktigt om vartannat
men lika ljuvligt gott förbannat




Mina läppar slutar dina,de vädjar efter mer
jag vill bara ha fler och fler....





Kyssar!!!


mumssssssss




Fri vers av purpleangel
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-10 12:59



Bookmark and Share


  Roger VIP
Grattis!
Antar att livet smakar socker igen?
Bra takt och snygga rim
2006-05-10
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel