Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är rädd för livet

Du hade svårt att möta mig.

Svårt att ta min blick.

Jag såg dig sitta i min stol.
Jag såg dig vara fjärran.
Jag såg din kropp

Men allt det andra.

 

Allt det andra.

Som är du 

Det var så borta. 

 

Och det var varmt trots fönstret öppet och du såg ut att frysa.
Och jag blev rädd för allt inom dig

och jag blev rädd för livet.


Sen såg du mig i ögonen
Och jag såg dig gå sönder.

Och människan i mig kämpar

För att bara ömsint hålla taget.

 

 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-04 21:55



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Pinsamt att Ingen kommenterat än: grisigt utlämnande och förbaskat bra skrivet. Avundsjukan sväller. Mycket tjusigt!
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika