Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under min pilgrimsvandring i Spanien kom denna text till!


Steg av stilla vandring

Steg av stilla vandring
mot livets kärna
Ett steg och ännu ett
mej stressen fjärma.
Ett steg och ännu ett
mitt tyglade sinne frigöra.
Ett steg och ännu ett
min dallrande orossjäl förgöra.
Ett steg och sen jag ser,
livet är stort mer
i det enkla lilla.




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-05 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB