Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät mig

Jag är den där filmen du älskar.
Som gör något med dig men du vet inte vad.

Och min kropp.
Min kropp mot nytvättade lakan.
På hotellrummet nära kanten.
Min hud
Mot det vita
Mot det mjuka

Din kropp framför mig.
Din mun halvt öppen över mig.
Jag ser din själ i dina slutna ögon.

Du är svårt beroende.
Och jag är vad du vill.
Jag är din alkohol
Dina cigaretter.

Ditt heroin
Ditt sex
Ditt liv

Jag är allt det där.

Allt du vill. 

Äter mig.

Äter mig varm.




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-05 19:56



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Passion! Kan inte låta bli att hoppas på att det även finns mer.....
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika