Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och jag

Utanför och innanpå.
Nakna bröst mot min ryggrad
Mellan skrynkliga lakan och trasiga tapeter.

Rummet är kvavt.
För litet för två.
Mulnande, stormande hav utanpå.

Jag är för varm.
Och du är för fin.

 

Och om de frågar har du aldrig. 

Aldrig mera varit min.

 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-06 11:21



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Som tidigare sagts av undertecknad: överjävligt bra och hjärtnupen poesi utan sentimentalitet. Snyggt.
2016-08-09

    MichaellQ
Gillar dina ord...
2016-08-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
men det må va en lögn, må det ske många gånger till, ett litet bra rum, att trycka ihop sig i, med nakna bröst mot din rygg

underbar skrivelse, med det dubbeltryckande slutet
2016-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika