Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och det känns rätt


Tog ett beslut

Jag klarar det inte
och då
Tänker jag inte göra
det heller
Jag har redan lärt mig
100%
ändå
genom att säga nej.




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-07 10:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att kunna säga nej, samt att faktiskt göra det, är berikande samt bra, ja faktiskt nödvändigt
2016-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande