Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong och smärta

Vita rosor seglar på din himmel
Ovisshet som skaver
Ord som fångar flugor
Jag andas, nästan
Under ytan finns det bubblor

Har du funnit dina svar?
Livet balanserar
Vinglar sig fram på skarpaste egg
Jag går barfota
Har du skor?

En kristallkrona gungar lätt
I brisen från din mun
Vågar inte närma mig
Betong och smärta
Doft av död spricker ut




Fri vers av Pierre Ström
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-09 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström