Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen

Först

Säger ni att ni inte kan komma tillbaka.

 

Sedan

Hinner ni inte ens gå

Förrän vi

Bedövande

Berövar det 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-09 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika